Mina böcker

Annas & Hugos Barnmatsbok

Mina Böcker

Under årens lopp har det hunnit bli fem böcker. Alla på temat barn, mat och hälsa och handbok till karaktären..

 

Jag håller nu på med min nästa bok som tar upp barnens ätande lite senare i livet. Jag har inte satt något datum utan håller på för fullt.

Josses Barnmat

Josses Barnmat (2010), är en vidareutveckling av Annas & Hugos Barrnmatsbok där jag kompletterat med alla mina års erfarenhet av barnmatskurserna.

 

Josses Barnmat är en handbok i att laga egen god och nyttig barnmat där alla aspekter av måltiden från barnets perspektiv berörs.

Det började med Annas & Hugos Barnmatsbok (1999) som jag och Maria Iversén gav ut på eget förlag som ett litet "mamma-projekt".

 

Ingen mindre än Lotta Lundgren skrev copyn till vårt förstlingsverk!

 

Mamma-projektet slutade i en upplaga på 22,000 ex och blev en stor framgång under många år och resulterade i att jag fick förfrågningar om att komma och hålla barnmatskurser.

Barn Ombord – familjens guide till havet

Min babysimkompis Andrea Sundstrand frågade om inte jag ville hjälpa henne med Barn ombord - familjens guide till havet (2009).

 

Den här boken vänder sig till alla föräldrar som har liten eller ingen erfarenhet av av båtar, men som vill kasta loss för att tillsammans med sina barn uppleva det fantastiska livet till sjöss.

Josses Mellisbok

Josses Mellisbok (2010) heter min femte bok och är en kokbok gjord för barn med enkla recept på varierade och bra mellanmål när de kommer hem efter skolan.

Flyttahemifrånboken

2004 skrev jag Flyttahemifrånboken (Tiden förlag) som är en handbok i att flytta just hemifrån som tonåring - allt man behöver veta.

Ge bort Josses Barnmat?

Josses Barnmat är en perfekt present till nyblivna föräldrar. I boken hittar de bra och praktiska såväl som teoretiska råd för den nya familjemedlemmen.

Boken är inbunden med spiral för att vara lätt att slå upp och sedan ligga kvar uppslagen på köksbänken.

Josses Barnmat

3:e upplagan -

Nu med fler recept

för HELA familjen

Köp boken här!